Golv Södertälje

Uppdatera och förnya ditt hem med stilfulla golv från Södertälje Färghandel! Vår golvbutik tillhandahåller ett omfattande sortiment av eleganta och hållbara golv till mycket konkurrenskraftiga priser.

Som den ledande golvbutiken i Södertälje är vi stolta att lagerföra golv från prestigefyllda varumärken som Arena, Forbo, Golvabia och Kjellbergs.

Oavsett om du vet exakt vad du önskar eller om du behöver vägledning, kan vi hjälpa till för att säkerställa att du får maximalt med värde för dina pengar!

Kanske har du alltid drömt om att ha ett elegant parkettgolv i din bostad? Känner du till fördelarna med ett trägolv, vinylgolv, linoleumgolv eller ett mattgolv?

Oavsett vad du behöver hjälp med är våra vänliga medarbetare alltid redo att hjälpa till och ge dig expertrådgivning. Ring oss gärna nu på telefonnummer 08-554 227 10.

Besök gärna vår tapet, färg och golvbutik i Södertälje för att se vårt stora utbud med mängder av olika golvalternativ för alla olika budgetar, behov och önskemål.

Alternativt kan du se vårt golvsortiment och beställa online i vår webbutik Fargvaruhuset.se.
I vårt golvsortiment kommer du att hitta följande golvtyper från marknadsledande varumärken:

  • Trägolv
  • Fanérgolv - Ask, Ek, Valnöt
  • Parkettgolv
  • Vinylgolv
  • Linoleumgolv
  • Mattgolv – konstgräsmattor, textilmattor


Snabba Golvleveranser i Södertälje

Beställ ditt favoritgolv snabbt och enkelt online i vår webbutik på sidan https://www.fargvaruhuset.se/sv/articles/420/golv och få ditt golv levererat, vanligtvis inom 3-6 arbetsdagar till din adress i Södertälje med omnejd (se detaljerad information på den enskilda produktsidan). Alternativt kan du hämta din beställning i vår golvbutik i Södertälje.